Over ons

Wij zijn een opleider gespecialiseerd in logistieke opleidingen. Onze kracht zit hem in het feit dat we onlosmakelijk verbonden zijn met de logistiek. Doordat wij continue in contact zijn met onze klanten en hier vaak te maken hebben met het thema veiligheid leveren wij echt maatwerk in tegenstelling tot veel andere opleiders. 

We zijn gestart omdat wij cursisten oprecht bewust willen maken van het belang van veiligheid op de werkvloer en werkgevers willen laten profiteren van geen ongevallen/schades op de werkvloer.

Heb je een vraag over een opleiding?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. Wij staan je graag te woord!

Onze instructeurs

Con

Heftruck, reachtruck, combitruck, Shovel, safety, EPT, terminaltrekker

Corne

Heftruck, reachtruck, combitruck, EPT

Zico

Heftruck, reachtruck, EPT

Piet

Shovel, reachtruck, Heftruck, EPT

Wat kunnen wij betekenen voor jou als werknemer?

Buiten een opleiding kunnen wij je helpen tijdens je zoektocht naar een passende baan. Bovendien zullen wij in dit geval de opleidingskosten voor onze rekening nemen! Neem contact op met ons en wij zullen de mogelijkheden met je bespreken onder het genot van een kop koffie. Waar een ander stopt gaat Workfix Academy verder!

Wat kunnen wij betekenen voor het bedrijf?

Wij geloven in duurzame relaties. Alvorens wij een samenwerking starten met een bedrijf zullen wij tijdens een vrijblijvend gesprek alle mogelijkheden voorleggen en de wensen van de klant in kaart brengen om zo tot een vruchtbare samenwerking te komen met echt maatwerk. Jaarlijks zal er een evaluatie plaatsvinden en zullen wij bijsturen waar nodig. Ook wij zijn nooit uitgeleerd!

Vraag je opleiding aan