Kick-off Workfix Academy

kick-off workfix academy JLC logistics

Workfix Academy heeft zijn eerste cursus achter de rug! 26 januari mochten wij bij onze klant JLC Logistics in Eersel de kick-off van onze cursussen organiseren. Dankzij het grote succes hiervan smaakt dit zeker naar meer. We hebben 3 kandidaten opgeleid en hebben hiermee een 100% slagingspercentage behaald. De planning voor de komende weken begint al vol te raken, dus wil je erbij zijn? Wees er dan snel bij.

heftruck opleiding workfix academy

Onze kick-off bij JCL Logistics

JCL Logistics is sinds al sinds dag en jaar de distributeur van AB-InBev, beter bekend als de grootste bierproducent ter wereld. Vanaf dag 1 is dit mooie bedrijf al klant van Workfix en verzorgen wij nieuwe krachten voor ze. Deze grote speler gaf direct het vertrouwen aan Workfix Academy en hebben dankzij een super samenwerking een mooi kick-off neergezet. Onze cursussen zorgen voor extra kennis en ervaring, en geven een boost in het proces van het zoeken van een baan in de logistieke branche.

opleiding workfix academy JCL logistics

Schrijf je in voor een cursus bij de Academy

Onze cursussen zorgen voor een snellere start van je carrière dankzij het verzamelen van nodige certificaten. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de logistieke branche maar beschik je niet over alle vereisten? Workfix Academy biedt meerdere cursussen aan om jouw CV uit te breiden. Denk hierbij aan een heftruck, reachtruck, combitruck, EPT, shovel of terminaltrekker cursus. Daarnaast bieden we ook cursussen aan om veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen. Kortom, belangrijke onderwerpen om je kennis in te verbreden. We bieden cursussen aan bij ons op locatie maar zijn ook vaak te gast bij een extern bedrijf op de werkvloer.

JCL logistics

Verruim je kennis met één van onze cursussen

Wil jij je kennis verruimen en vooraan staan bij sollicitaties? Meld je dan aan voor één (of meerdere) van onze cursussen om van deze voorsprong te kunnen profiteren. Deze cursussen worden geleid door echte vakidioten die weten wat er gevraagd wordt en kwalitatief maatwerk kunnen leveren. Pik je nieuwe kennis op door het luisteren naar en werken met onze instructeurs die gezamenlijk beschikken over meer dan 100 jaar (!) praktijkkennis en leer wat safety first inhoudt.

instructuur workfix academy

Onze cursussen zijn scherp geprijsd en zo beschikbaar voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe stap in zijn of haar carrière. Ben je benieuwd naar jouw opties of welke ervaring voor jou de beste keuze is? Neem dan gerust contact met ons op en wij beantwoorden graag al je vragen. Hopelijk zien we je snel bij één van onze leerzame cursussen.

Vraag je opleiding aan